Aanmelden 2021

Voor kunstenaars en artiesten:

Ben je professioneel kunstenaar of artiest en wil je ook een keer meedoen met het Festival der Kunsten? Stuur dan een email naar: info@artmotion.nl. Wil je meer informatie dan kun je altijd bellen naar 06 – 510 310 15 (Enny).

Onder professioneel wordt verstaan: je hebt de opleiding gedaan en/of je verdient er je brood mee. Woon je niet in Bottendaal maar wil je toch graag een keer meedoen? Dat kan in sommige gevallen. Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe vormen en disciplines. Niets is ons te gek en wij proberen altijd een mooi plaatsje voor je te zoeken.

Ben je nog met je studie bezig en wil je ook een keer meedoen? Meld je dan aan! Wij hebben een speciaal podium voor jonge aanstormende talenten.

Voor bewoners:

Woon je in Bottendaal en wil je ook een keer professionele kunst aan je muur, theater in je woonkamer of een gezellig bandje in je huis? Je bent van harte welkom om mee te doen. Iedere huiskamer is welkom: groot, klein, hoog, laag, rommelig of opgeruimd. Alles kan! Mail of bel en je kan meedoen.

 

Reacties gesloten.